Het was Gewoon Te Gek

 

 

Het speelseizoen is alweer voorbij. En Tintel Toneel zit een beetje met gemengde gevoelens. Er is opluchting, omdat een wekenlange, ja, maandenlange periode van repeteren, en tijd zoeken om te repeteren en teksten te studeren nu voorbij is. Gedaan ook met de prestatiedrang en de faalangst. Gelukkig was de therapeute steeds aanwezig! (evenwel niet altijd nuchter). Tegelijkertijd is er een gevoel van gemis omdat het plezierig was om met mekaar samen te werken. Zoals te zien is in het clipje hiernaast.
Maar er is ook een gevoel van tevredenheid, omdat het allemaal goed verlopen is, er was een zekere verbondenheid tussen de spelers en het publiek. Een mooie ervaring!
Maar vooral is er nu een gevoel van dankbaarheid. Omdat jullie er waren, en ons de kans gegeven hebben jullie een mooie avond te mogen bezorgen. Omdat jullie ons beloonden met een deugddoend applaus, en vooral omĀ  jullie glimlach en woorden van waardering achteraf. Dat is altijd toch de grootste aanmoediging.
Hopelijk zien we jullie spoedig weer op een volgende voorstelling!

Bekijk ook de foto’s van de voorstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *