Het spel zit op de wagen!

Zoals de theaterliefhebber weet, stamt bovenstaande uitdrukking uit het einde van de Middeleeuwen, toen de theatergezelschappen hun stukken opvoerden op een wagen of kar, een mobiel theater zeg maar, zo ’n beetje als een klein circus.
Maar nu gaat het helemaal niet over een circus (al heeft het er soms wat van weg!) De uitdrukking is lichtjes van betekenis veranderd: het wordt nu gezegd wanneer men met iets begonnen is, zo van “hou je maar vast, je gaat nog wat zien!”.  En dat klopt hier helemaal, want Tintel Toneel is aan de repetities begonnen, en de sfeer zit er al goed in!

De acteurs zijn zich aan het inleven, dialogen aan het studeren, ze praten zelfs in hun slaap. Sommigen zijn wat gewicht aangekomen, anderen afgevallen, al naargelang hun rol dat vereist. En allemaal zijn ze voorlopig een beetje mentaal labiel, gewoon door zich volledig in te leven in hun rol. Allemaal om hun publiek te plezieren! Dus, echt, je mòet wel komen kijken!

Van vrijdag 31/01/2020 tot en met zaterdag 08/02/2020 kun je 5x komen genieten van “Gewoon te Gek”.
Een komedie met, zoals je stilaan van Tintel gewoon bent, de kans om er toch wat laagjes in te ontdekken die net iets meer te bieden hebben …
Zeker en vast: een goed stuk, goed gespeeld, goede locatie, met goed en hopelijk véél publiek !!!
Daarom : kom zelf, breng familie en vrienden mee, maak dit aan zo veel mogelijk mensen (evt binnen uw vereniging) bekend !
Wij kijken alvast uit naar fijne enthousiaste avonden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *