Tintel heeft een eigen artistieke stek.

Samen met het theater gezelschap Apollo 13 van onze regisseur Annelore beschikken we sinds enkele weken over een woning gelegen in de Parkwijk in Turnhout. De sociale huisvestingsdienst De Ark, die eigenaar is van de meeste woningen in de wijk geeft verenigingen de kans om een niet-verhuurde woning te gebruiken als clublokaal, expo-ruimte, vergaderlokaal,…
Zo’n kans konden we niet lagen liggen en zo komt het dat we sinds de zomer een eigen repetitieruimte hebben. Dat is veel handiger dan telkens een ruimte te moeten huren en veel leuker want je kan onmiddellijk beginnen werken met decorelementen.
Maar naast repetitie en decorruimte kan het ook gebruikt worden voor bv huiskamertoneel of een poëzieavond,.. You name it
Wat zeg je? Het adres? Natuurlijk, noteer maar ergens. Haagbeemdenplantsoen,18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *