Denk nog eens aan ons.

Vele maanden van voorbereidend werk en bijbehorende stress is er aan voorafgegaan, vele repetities, en vooral veel plezier.  Veel hulp van familie, van vrienden en van vrienden van vrienden is eraan te pas gekomen.  Veel tijd ook, die niet altijd makkelijk te vinden was.
En nu de laatste voorstelling gegeven is, is het jammer dat het al voorbij is.  Als jullie er evenveel van genoten hebben als wijzelf, zullen we jullie zeker weerzien op onze volgende voorstelling.  Om op de hoogte te blijven, kijk regelmatig op deze site of volg ons op facebook.

generale repetitie

generale repetitie

 

panne

de decorbouwer lost een logistiek probleem op

natafelen

nabespreking met (enkele van) de helpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *