En dat deed Tintel: na een rampzalig jaar waarin door de vele restricties niet veel mogelijk was, en zeker geen theater, stapten wij vol overgave in. In het nieuwe seizoen, in een nieuw begin en in een nieuwe productie.

Het toneelstuk dat Tintel begin 2022 zal brengen is gesitueerd in een echte pre-corona drukke omgeving. Stel je de vertrekhal van een Italiaanse luchthaven in topseizoen voor met krioelende passagiers die allen, om een of andere reden, zo snel mogelijk thuis willen zijn,  vliegtuigen met vertraging of die weigeren op te stijgen,… ; overgiet dit geheel met een sausje van dat zuiderse ”als het vandaag niet is, dan is het voor morgen” en je krijgt een heerlijke hilarische cocktail.

Een nieuwe regisseur, Roger Wijnen, in de cockpit en enkele nieuwe spelers zorgen voor een frisse boost; dus wij gaan ervoor.

De data van de voorstellingen die hier eerder vermeld stonden, kloppen niet meer. Corona heeft onze plannen weer flink dooreengegooid, en we zijn genoodzaakt onze planning te herzien. We houden u op de hoogte.

reserveren: stuur een mailtje naar tintel.toneel@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *