Theatertintels

Annelore Van Eyken (1992) is Master Nederlands & Theater-,Literatuur- en Filmwetenschappen en volgt momenteel de opleiding tot theatermaker en docent in Tilburg. In 2012 startte ze samen met 3 vrienden een eigen theatercollectief Apollo 13. Met haar collectief maakte en speelde Annelore al Freudsaft (2013), Nog een beetje meer gewoon wachten (2015) en Will you suck my thousand nipples? (2017). Ze regisseerde de vorige drie producties van Tintel. In 2019-2020 zal Annelore de theaterworkshop bij Tintel verzorgen. Daarnaast kan je in september 2020 een voorstelling met jongeren van haar zien op het nieuwe theaterfestival van Opendoek en in oktober 2020 spelen De Plankeniers onder haar regie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *